Kwalificatie triatlon dames voor de Spelen op het strand van Copacabana

Olympische Zomerspelen: van 5 tot en met 21 augustus 2016 in Rio de Janeiro
Paralympische Spelen: van 7 tot en met 18 september 2016 in Rio de Janeiro
De meeste stadions zijn klaar voor de Spelen maar Rio zelf is met minder dan honderd dagen te gaan nog een bouwput.meer...


Op de Facebookpagina Kannibalen in Rio rapporteert Ineke Holtwijk voortaan wetenswaardigheden en actualiteiten uit de Olympische stad. En je vindt er ook tips.


naar de Facebookpagina...

Ter ere van de Olympische Spelen is deze klassieker opnieuw uitgebracht. Het boek heeft nieuwe hoofdstukken en is uitgebreid met de favorietenlijstjes van de schrijfster. Handig voor wie Rio of BraziliÓ« bezoekt.

Bestel het boekBijzonder informatief, vaak vermakelijk en zeer persoonlijk - Volkskrant

Ineke Holtwijk heeft een feilloos gevoel voor de Braziliaanse krankzinnigheid en ze weet het trefzeker op te schrijven. - NRC-Handelsblad

Een reisverhaal dat wegleest als een roman - HP/De Tijd

In 2009 werd Rio verkozen als Olympische stad. Pele huilde en president Lula later bij de persconferentie ook.


meer...


Spelen op een rij: De vlam reist honderd dagen door BraziliÓ«, doet meer dan driehonderd gemeenten aan en wordt door tienduizend mensen gedragen

meer...De schrijfster als spreekster? Dat kan. Bijvoorbeeld over Rio en de Spelen. Of over BraziliÓ«. Of over de Postcode Loterij als business case.
meer...

De wording van de Postcode Loterij. Over grenzeloze ambitie, moed en machinaties. Het meeslepende verhaal over hoe karakters een bedrijf bepalen en wat succes doet.


Bestel het boek


Waarom schrijft een Zuid-Amerika correspondente een boek over de Postcode Loterij? Had de loterij enige zeggenschap? Lees de epiloog van De mannen van de Droomfabriek over het maakproces en de schermutselingen na afloop.

meer...